Van Ginkel Groep

Ondernemingen
De Leidinggroothandel

De Leidinggroothandel Haaksbergen is specialist in leidingsystemen.

voor elk leidingvraagstuk hebben wij een passende oplossing” is het credo.

Onze Leidinggroothandels in Haaksbergen en Hoogezand zijn als het ware voorraadhoudende adviesbureaus. De kennis van alle mogelijke leidingsystemen voeren hier de boventoon. De daarbij horende producten worden uit voorraad geleverd.

De Leidingoutlet

Het assortiment van De Leidingoutlet is wisselend en betreft over voorraad en uitlopende producten van de Leidinggroothandel Haaksbergen en Hoogezand. De Leidinggroothandel is een groothandel in technische kunststoffen en aanverwante artikelen. Voor vragen over artikelen die u treft op de site van De Leidingoutlet kunt u terecht bij de verkoop van de Leidinggroothandel.

Smans Products

Smans levert de beste hulpstukken voor PVC druk-leidingsystemen.

Uw leidingsysteem compleet maken voor gebruik, dat doet u samen met Smans Products. Want bij ons vindt u alle hulpstukken, zoals verlopen, kruisstukken en bochten. De meeste artikelen die u nodig heeft leveren we uit voorraad, pijlsnel. En wat nog niet bestaat, dat maken we voor u. Op maat.

Inel

INEL is gespecialiseerd in meet- en regeltechniek.

Daarnaast leveren wij innovatieve elektronica voor de besturing van machines en processen. Ook voor het programmeren en testen ervan kun je bij ons terecht. Zo ontvang je bij INEL altijd een volledig “custom made”- product.

Geronet

Geronet is de importeur voor de Benelux van Gerodur PE leidingsystemen.

Gerodur produceert Polyethyleen leidingen voor het transport van vloeistoffen, gassen, zand en grind. Voor de productie maakt zij gebruik van de modernste extrusietechnieken en de beste grondstoffen. Zo vervaardigen zij een absoluut top product.

Railinfra Nederland

Railinfra Nederland is een specialisme van De Leidinggroothandel Haaksbergen. Reeds vele jaren zijn wij een gewaardeerde leverancier voor uiteenlopende railinfra projecten. Als extra service aan de partijen die actief zijn in de railinfra hebben wij specifiek rail gerelateerde producten en diensten uit ons gehele palet samengebracht op deze site.

Van Ginkel Groep
Zwedenweg 3
9601 ME Hoogezand
(0598) 39 08 77 info@vanginkel-groep.nl